Комбинирани заглушители за GSM и GPS

четвъртък, 4 април 2013 г.

Ако искате да си осигурите спокойствие от непрестанните телефонни разговори на някой ваш близък човек, не трябва да се заравяте някъде далеч от него. Просто му блокирайте телефона. И не, не като му го вземете и нещо го бъзикнете. Трябва ви само един портативен комбиниран заглушител за GSM и телефона няма да има връзка с оператора. Все едно няма обхват. Така хем вие ще сте спокойни най-после, хем близкия няма да разбере точно какво е станало, а просто ще започне да благославя мобилния оператор. И може би най-накрая ще изплюе телефонната слушалка.

Освен като такова средство, комбиниран заглушител може да се използва и като средство за блокиране сигнала на тракерите, които предават точното ви местоположение на трета страна. Ако по някаква причина сте предизвикали недоверието на половинката си, вероятно той или тя ще вземе някакви мерки, с които да ви покаже, че не пасе трева и ще научи всичко. Е, вие може спокойно да контрирате, като включите в помещението, за което се съмнявате /или в автомобила/, че може да има подслушвател или тракер, този заглушител и ...вече няма да има тракер или подслушвател. Поне не и работещи такива.

 С този портативен комбиниран заглушител можете успешно за заглушавате честотите на GSM мрежата и едновременно с това да попречите на позиционирането на устройствата за глобално позициониране (GPS). Ефекта от използването на това устройство е пълно заглушаване на работата на GPS устройствата.

GPS няма да може нито да определи местоположението си, нито ще може да изпраща някакви данни. Изключително лек (180 г.) и удобен за работа, с ниска консумация и презареждаема батерия, която дава до 4 часа непрекъсната работа. В комплекта са включени адаптер за зареждане от електрическата мрежа и зарядно устройство за автомобил. Работни честоти: CDMA/GSM - 860-970 MHz DCS/PHS - 1805-1930 MHz GPS - 1500 MHz Размери: 95х45х18 мм.

0 comments:

Публикуване на коментар