Заглушители за GSM и заглушители за GPS - качествени уреди за тиха работа

понеделник, 8 април 2013 г.

Човек може да се възползва от техниката по всяко време на денонощието, за да получи спокойствие и информация за всичко, което се случва навсякъде. Като например различните видове заглушители за гсм и за  Те ще ви помогнат да карате или прекарате спокойно, без някой постоянно да води дълги, безконечни разговори по телефона.

Или ако например някой ви е поставил тракер за проследяване в автомобила посредством gps системата, един заглушител ще попречи на тези му намерения. Например един малък заглушител, който обаче има достатъчно голяма мощ да заглуши работата на много и най-различни устройства.

Захранва се с 12V, като директно се поставя в гнездото за запалката. По този начин Вашия автомобил по всяко време ще бъде надеждно защитен от GPS проследяване. GPS заглушителя влияе само на Системата за глобално позициониране и не пречи на работата на другите устройства, като мобилни телефони, радио-апарати и т.н.

Снабден е с удобен бутон за включване и изключване и светлинна индикация, показваща кога устройството работи. С това устройство имате сигурна защита за Вашия автомобил от GPS проследяване.

0 comments:

Публикуване на коментар